Even voorstellen
Ik ben Loes, een spontaan, enthousiast en kleurrijk persoon en interieur- en kleurencoach bij 'Thuiskomen in Kleur'. Woonachtig in Bladel (de Kempen van Noord Brabant) samen met mijn man, 2 kinderen en onze poes.
Mijn kernwaarden zijn onvoorwaardelijke liefde, harmonie en rechtvaardigheid, daarnaast houd ik van de natuur, bloemen en dieren.
Je zult me dan ook regelmatig in de bossen vinden.
Ik heb van jongs of aan iets met kleuren, ik voelde me thuis bij bloemen in de tuin of op een veld.
Ook interieur vond ik fascinerend, vooral wat voor gevoel een ruimte met kleur me gaf. Ik merkte echt verschil en ik kwam er achter hoe belangrijk ik het vond om letterlijk een fijne thuisbasis te creëren.

Opleiding en werk
Na mijn bloemistenopleiding ben ik ruim 15 jaar werkzaam geweest bij diverse bloemenzaken. Ik heb daarnaast ook verschillende cursussen gevolgd zoals ‘Master in Floreren’ en ‘The Law of Attraction’.
Tijdens het intensief werken met bloemen besefte ik me dat bloemen, kleuren en je omgeving ook gezien kunnen worden als beleving, dat ze een sterke invloed hebben zowel op je mind, je welzijn en je spirituele ontwikkeling. Het leert je anders naar situaties te kijken en anders met situaties om te gaan.

Doordat ik maar steeds niet mijn draai kon vinden in mijn werk ben ik me gaan verdiepen in opleidingen. Door mijn connectie met kleuren kwam al snel de opleiding Holistisch Kleur en Licht Coach bij The School of Light op mijn pad.
Deze mooie opleiding bracht mij op het pad van persoonlijke ontwikkeling en heeft mijzelf fantastische inzichten en lessen gegeven.
Zoveel moois dat ik geïnspireerd werd om hier mijn werk van te maken en om dit te mogen delen met anderen.

Ter aanvulling ben ik ook de opleiding Nine Star Ki gaan volgen omdat ik weet dat ik hiermee nog meer kan betekenen voor anderen.

Deze opleidingen, kennis en ervaring heb ik samengebundeld en daaruit is Thuiskomen in Kleur ontstaan.

"Door de bloemen en de kleuren kan ik mezelf niet meer voor de gek houden"
Ik weet al heel mijn leven heel goed wat ik wil, maar ik ben altijd op de achtergrond gebleven. Ik durfde me nooit uit te spreken en nu door de bloemen en kleuren kan ik mezelf niet meer voor de gek houden. Ik kan nu eindelijk weer terug in dat enthousiaste kind in mij stappen.
Nu wil ik mijn leven gaan leven hoe het goed voelt voor mij.. de kleuren ondersteunen mij daarbij om steeds terug te komen bij wat er van binnen speelt en wat ik werkelijk graag wil.

Deze passie wil ik graag met jou delen, ik kan je helpen op het gebied van interieur en/of bij je persoonlijke ontwikkelingen.
Klik hier voor mijn aanbod.